بچه‌م تو مدرسه با بقیه نمی‌تونه کنار بیاد باید چکار کنم

درک اینکه فرزند شما در مدرسه با دیگران نمی‌تواند کنار بیاید، می‌تواند بسیار ناراحت‌کننده باشد. این مسئله می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و نیازمند بررسی دقیق و رویکردی چندجانب



اگر شما هم مشاور یا روانشناس هستید و یا یک کلینیک مشاوره یا روانشناسی دارید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در هزار مشاور » در سایت هزار مشاور ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
درک اینکه فرزند شما در مدرسه با دیگران نمی‌تواند کنار بیاید، می‌تواند بسیار ناراحت‌کننده باشد. این مسئله می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و نیازمند بررسی دقیق و رویکردی چندجانبه است. در اینجا چند نکته و راهکار روانشناسی برای کمک به شما ارائه می‌دهم:

1. درک و همدلی:

* گوش دادن فعال: با دقت به حرف‌های فرزندتان گوش دهید. سعی کنید احساسات او را درک کنید و همدلی نشان دهید. بپرسید چه اتفاقی افتاده، چه احساسی دارد و چه چیزی او را ناراحت می‌کند. از قضاوت و نصیحت کردن زودهنگام خودداری کنید.
* اعتباربخشی احساسات: به فرزندتان بگویید که احساساتش طبیعی و قابل درک هستند. گفتن جملاتی مانند "می‌فهمم که ناراحتی" یا "حق داری عصبانی باشی" می‌تواند به او کمک کند احساس کند شنیده شده و درک می‌شود.

2. شناسایی دلایل:

* علل احتمالی: سعی کنید بفهمید چرا فرزندتان با دیگران کنار نمی‌آید. آیا مشکل در مهارت‌های اجتماعی دارد؟ آیا مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرد؟ آیا احساس اضطراب یا افسردگی می‌کند؟ آیا انتظارات غیرواقعی از روابط دارد؟
* مشاهده رفتار: رفتار فرزندتان را در موقعیت‌های مختلف مشاهده کنید. آیا او خجالتی است؟ پرخاشگر است؟ آیا در برقراری ارتباط چشمی مشکل دارد؟ آیا در درک نشانه‌های غیرکلامی دیگران مشکل دارد؟
* صحبت با معلمان و مشاور مدرسه: با معلمان و مشاور مدرسه صحبت کنید تا اطلاعات بیشتری در مورد رفتار فرزندتان در مدرسه کسب کنید. آنها ممکن است بتوانند دیدگاه‌های ارزشمندی ارائه دهند.

3. آموزش مهارت‌های اجتماعی:

* مهارت‌های ارتباطی: به فرزندتان کمک کنید مهارت‌های ارتباطی خود را بهبود بخشد. این شامل گوش دادن فعال، بیان واضح و مودبانه خواسته‌ها، و توانایی حل تعارض است.
* مهارت‌های همدلی: به فرزندتان یاد دهید چگونه احساسات دیگران را درک کند و به آنها پاسخ دهد. می‌توانید از طریق بازی نقش‌آفرینی یا خواندن داستان، همدلی را تمرین کنید.
* مهارت‌های حل مسئله: به فرزندتان یاد دهید چگونه مشکلات خود را شناسایی کند، راه‌حل‌های مختلف را بررسی کند و بهترین راه‌حل را انتخاب کند.
* مهارت‌های کنترل خشم: اگر فرزندتان در کنترل خشم مشکل دارد، به او کمک کنید راه‌های سالم برای ابراز خشم خود را یاد بگیرد. این می‌تواند شامل تنفس عمیق، صحبت کردن با یک بزرگسال مورد اعتماد، یا انجام فعالیت‌های آرامش‌بخش باشد.

4. تقویت اعتماد به نفس:

* تشویق و تحسین: نقاط قوت فرزندتان را شناسایی کنید و او را به خاطر تلاش‌ها و دستاوردهایش تشویق کنید.
* ایجاد فرصت‌های موفقیت: به فرزندتان کمک کنید در فعالیت‌هایی شرکت کند که در آنها احساس موفقیت می‌کند. این می‌تواند به تقویت اعتماد به نفس او کمک کند.
* پذیرش بی‌قید و شرط: به فرزندتان نشان دهید که او را بدون توجه به اشتباهاتش دوست دارید و از او حمایت می‌کنید.

5. ایجاد محیط حمایتی:

* ارتباط با والدین دیگر: با والدین دیگر همکلاسی‌های فرزندتان ارتباط برقرار کنید و سعی کنید دوستی‌هایی برای فرزندتان ایجاد کنید.
* **دعوت از دوستان به
در لیست زیر می توانید بهترین مشاورین و روانشناس ها را در سایت هزار مشاور مشاهده کنید. سایت هزار مشاور به نشانی https://www.HezarMoshaver.ir یک سایت معرفی و ثبت آگهی روانشناس ها، مشاورین و کلینیک های مشاوره و روانشناسی می باشد. همچنین در این سایت می توانید لیست کاملی از پرسش و پاسخ های روانشناسی را مشاهده کنید.
اگر شما هم مشاور یا روانشناس هستید و یا یک کلینیک مشاوره یا روانشناسی دارید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در سایت هزار مشاور » در سایت هزار مشاور ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.

عضویت در کانال هزار مشاور

برای آشنایی بیشتر با سایت هزار مشاور و مطالعه مقالات جذاب روانشناسی، ما را در کانال‌های پیام‌رسان دنبال کنید. در کنار معرفی روان‌شناس‌ها و کلینیک‌ها، مطالب آموزشی و پرسش و پاسخ‌های مفیدی هم در انتظار شماست.

بهترین روانشناس ها به ترتیب ستاره در سایت هزار مشاور
روانشناس و مشاور
طیبه طاهری
تهران
روانشناس بالینی
برکه آرامش
تهران
09027103571_۰۹۱۹۸۰۷۲۰۵۷
روانشناس و مشاور
خانه علوم تربیتی و روانشناسی
مشهد
روانشناس و مشاور
دکتر مارال حقیقی کرمانشاهی
تهران
09120161440|09330915967|09120992294
روانشناس و مشاور
رقيه صفرزاده سيرزار
مشهد
روانشناس و مشاور
مرکز مشاوره تخصصی ازدواج و رواندرمانی خانواده دکتر...
اردبیل
روانشناس و مشاور
فریده غلامی
تهران
روانشناس و مشاور
مژگان حسین آبادی
شیراز
روانشناس و مشاور
شکوفه عربی
کرج
روانشناس بالینی
اعظم بهرام مصيري
تهران
روانشناس و مشاور
حانیه خوش لهجه ثابت
تهران
روانشناس و مشاور
مشاور احمدی
ساری
روانشناس و مشاور
مرکز مشاوره نوای مهر
گوهر دشت
روانشناس و مشاور
محبت میرقربانی
بابل
روانشناس و مشاور
پرانایاما
تهران


اگر شما هم مشاور یا روانشناس هستید و یا یک کلینیک مشاوره یا روانشناسی دارید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه » در سایت هزار مشاور ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن روانشناس ها به ترتیب ستاره در سایت هزار مشاور
09027103571_۰۹۱۹۸۰۷۲۰۵۷ (تهران)
09120161440|09330915967|09120992294 (تهران)
09359313233_ 02156691150_02156347156 (اسلامشهر)
0992 647 5463 (شهریار)
09221798712-02122066127-09904277760 (تهران)
 مطالب پیشنهادی از سراسر وب