احساس می‌کنم خانواده‌م منو درک نمی‌کنن باید چطور برخورد کنم

احساس درک نشدن توسط خانواده یک تجربه رایج و البته ناراحت‌کننده است. از نظر روانشناسی، راه‌های مختلفی برای برخورد با این موضوع وجود دارد. در اینجا چند نکته کلیدی و راهکار عملی ا



اگر شما هم مشاور یا روانشناس هستید و یا یک کلینیک مشاوره یا روانشناسی دارید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در هزار مشاور » در سایت هزار مشاور ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
احساس درک نشدن توسط خانواده یک تجربه رایج و البته ناراحت‌کننده است. از نظر روانشناسی، راه‌های مختلفی برای برخورد با این موضوع وجود دارد. در اینجا چند نکته کلیدی و راهکار عملی ارائه می‌دهم:

۱. درک و پذیرش احساسات خودتان:

* به خودتان حق بدهید: احساس درک نشدن یک احساس معتبر است. به خودتان اجازه دهید ناراحتی، خشم، یا ناامیدی خود را احساس کنید.
* احساسات خود را شناسایی کنید: دقیقاً چه چیزی باعث می‌شود احساس کنید درک نمی‌شوید؟ آیا مربوط به یک موضوع خاص است یا یک الگوی کلی؟
* خودآگاهی: تلاش کنید تا بفهمید چه نیازهایی دارید که برآورده نمی‌شوند. آیا نیاز به شنیده شدن، تأیید شدن، یا احترام گذاشته شدن دارید؟

۲. بررسی انتظارات خود:

* انتظارات واقع‌بینانه: آیا انتظارات شما از خانواده‌تان واقع‌بینانه است؟ آیا انتظار دارید آنها همیشه با شما موافق باشند یا دقیقاً همانطور که شما فکر می‌کنید، فکر کنند؟
* تفاوت دیدگاه‌ها: بپذیرید که افراد مختلف دیدگاه‌های متفاوتی دارند. خانواده شما ممکن است ارزش‌ها، باورها، و تجربیاتی داشته باشند که با شما متفاوت است.
* تغییرپذیری: به یاد داشته باشید که تغییر دادن افراد دیگر دشوار است. به جای تلاش برای تغییر خانواده‌تان، روی تغییر نحوه برخورد خودتان با آنها تمرکز کنید.

۳. بهبود مهارت‌های ارتباطی:

* بیان واضح و صادقانه: احساسات و نیازهای خود را به طور واضح و صادقانه با خانواده‌تان در میان بگذارید. از جملات "من" استفاده کنید (مثلاً "من احساس می‌کنم وقتی..." به جای "تو همیشه...").
* گوش دادن فعال: به حرف‌های خانواده‌تان با دقت گوش دهید، سعی کنید دیدگاه آنها را درک کنید، و سؤال بپرسید تا منظورشان را بهتر بفهمید.
* ابراز همدلی: سعی کنید خودتان را جای خانواده‌تان بگذارید و احساسات آنها را درک کنید. حتی اگر با نظر آنها موافق نیستید، می‌توانید همدلی خود را نشان دهید (مثلاً "می‌فهمم که چرا این موضوع برای تو مهم است").
* انتخاب زمان و مکان مناسب: برای صحبت کردن در مورد مسائل مهم، زمان و مکان مناسبی را انتخاب کنید که همه افراد آرام و در دسترس باشند. از صحبت کردن در زمان عصبانیت یا خستگی خودداری کنید.

۴. مرزهای سالم:

* تعیین مرزها: اگر احساس می‌کنید خانواده‌تان به طور مداوم از مرزهای شما عبور می‌کنند، مرزهای مشخصی تعیین کنید و آنها را به طور قاطعانه اما محترمانه اعمال کنید.
* نه گفتن: یاد بگیرید که در صورت نیاز به درخواست‌های نامناسب یا غیرمنطقی "نه" بگویید.
* حفظ فاصله: اگر نیاز دارید، می‌توانید فاصله فیزیکی یا عاطفی خود را از خانواده‌تان حفظ کنید. این به معنای قطع رابطه نیست، بلکه به معنای محافظت از سلامت روان خودتان است.

۵. کمک حرفه‌ای:

* مشاوره فردی: اگر احساس می‌کنید نمی‌توانید به تنهایی با این موضوع کنار بیایید، از یک روانشناس یا مشاور کمک بگیرید. یک متخصص می‌تواند به شما کمک کند تا احساسات خود را پردازش کنید، مهارت‌های ارتباطی خود را بهبود
در لیست زیر می توانید بهترین مشاورین و روانشناس ها را در سایت هزار مشاور مشاهده کنید. سایت هزار مشاور به نشانی https://www.HezarMoshaver.ir یک سایت معرفی و ثبت آگهی روانشناس ها، مشاورین و کلینیک های مشاوره و روانشناسی می باشد. همچنین در این سایت می توانید لیست کاملی از پرسش و پاسخ های روانشناسی را مشاهده کنید.
اگر شما هم مشاور یا روانشناس هستید و یا یک کلینیک مشاوره یا روانشناسی دارید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در سایت هزار مشاور » در سایت هزار مشاور ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.

عضویت در کانال هزار مشاور

برای آشنایی بیشتر با سایت هزار مشاور و مطالعه مقالات جذاب روانشناسی، ما را در کانال‌های پیام‌رسان دنبال کنید. در کنار معرفی روان‌شناس‌ها و کلینیک‌ها، مطالب آموزشی و پرسش و پاسخ‌های مفیدی هم در انتظار شماست.

بهترین روانشناس ها به ترتیب ستاره در سایت هزار مشاور
روانشناس و مشاور
طیبه طاهری
تهران
روانشناس بالینی
برکه آرامش
تهران
09027103571_۰۹۱۹۸۰۷۲۰۵۷
روانشناس و مشاور
خانه علوم تربیتی و روانشناسی
مشهد
روانشناس و مشاور
دکتر مارال حقیقی کرمانشاهی
تهران
09120161440|09330915967|09120992294
روانشناس و مشاور
رقيه صفرزاده سيرزار
مشهد
روانشناس و مشاور
مرکز مشاوره تخصصی ازدواج و رواندرمانی خانواده دکتر...
اردبیل
روانشناس و مشاور
فریده غلامی
تهران
روانشناس و مشاور
مژگان حسین آبادی
شیراز
روانشناس و مشاور
شکوفه عربی
کرج
روانشناس بالینی
اعظم بهرام مصيري
تهران
روانشناس و مشاور
حانیه خوش لهجه ثابت
تهران
روانشناس و مشاور
مشاور احمدی
ساری
روانشناس و مشاور
مرکز مشاوره نوای مهر
گوهر دشت
روانشناس و مشاور
محبت میرقربانی
بابل
روانشناس و مشاور
پرانایاما
تهران


اگر شما هم مشاور یا روانشناس هستید و یا یک کلینیک مشاوره یا روانشناسی دارید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه » در سایت هزار مشاور ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن روانشناس ها به ترتیب ستاره در سایت هزار مشاور
09027103571_۰۹۱۹۸۰۷۲۰۵۷ (تهران)
09120161440|09330915967|09120992294 (تهران)
09359313233_ 02156691150_02156347156 (اسلامشهر)
0992 647 5463 (شهریار)
09221798712-02122066127-09904277760 (تهران)
 مطالب پیشنهادی از سراسر وب